• facebook
  • twitter

Política de privacitat

Recollida i tractament de dades de caràcter personal

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que ens subministri a través del portal www.lestetica.cat, via telefònica, o per correu electrònic seran tractades de forma confidencial i passaran a formar part d’un fitxer titularitat de Marta Bagué Tuñá. Les seves dades personals seran utilitzades per atendre la seva petició d’informació, la gestió i la prestació dels serveis oferts per L’Estètica i per a l’enviament de futures comunicacions comercials que puguin ser del seu interès.

Exercir els seus drets d'usuari

Li informem que pot exercir els seus drets d’accès, rectificació, cancel•lació i oposició d’acord amb el previs en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal enviant una carta junt amb la fotocòpia del DNI a la següent adreça: Carrer Lluís Fàbregas, 7 Local – 17465 – Camallera (Girona) o bé per correu electrònic a info@lestetica.cat adjuntant igualment una fotocòpia del DNI.

Exercir els seus deures d'usuari

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades son veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació en les mateixes. L’Usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que es pugui ocasionar a Marta Bagué Tuñá o a qualsevol tercer, a causa d’emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades. En el cas que l’Usuari inclogui dades de caràcter personal de terceres persones haurà, amb caràcter previ a la seva inclusió, informar-los de lo establert en la present política de privacitat, sent l’únic responsable de la seva inclusió.