• facebook
  • twitter

Benvinguts

Estètica, benestar i bellesa de Camallera

El centre d'estètica, benestar i bellesa de Camallera es renova cada dia per donar-te el millor servei amb la màxima qualitat i per això disposa de tecnología de vanguardia.

Si desitges remodelar o millorar la teva silueta o rejuvenir, netejar i donar lluminositat a la teva pell o simplement fer-te una depilació definitiva vinen's a veure.
Farem que et sentis bella per dins i per fora gràcies a la relaxació que t'aportem.

En el centre d'estètica de Camallera elaborem tractaments personalitzats, on es combinen la tècnica més avançada amb els millors principis actius i amb el treball i perícia de les nostres mans. Els resultats són visibles des de el primer dia.

Segons les condicions dels seus teixits cutanis, en el nostre centre et recomanarem un tractament facial específic i també et recomanarem senzills consells per cuidarte a casa.

En el centre de bellesa apliquem innovadors tractaments corporals com la cavitació, l'electroestimulació i la pressoteràpia.

També realitzem fotodepilació el que et permetrà des de la primera sessió que la zona tractada estigui perfectament depilada.

En el centre d'estètica també realitzem manicures amb esmaltat permanent.

El nostre centre d'estètica es troba molt a prop del centre del poble (en el mateix carrer que la farmàcia).

Vine a disfrutar d'uns moments agradables que et faran estar i sentir més guapa.

Serveis

Els nostres serveis